Virtuális körút Andalúziában

Miért éppen Andalúzia?

Miért éppen Andalúzia?

Miért éppen Andalúzia?

2016. április 11. - Nagyedi

download_7.jpgMint az a címből sejthető írásaimnak Andalúziához lesz köze. 

Miért éppen Andalúzia?

Andalúzia! Már a neve is dallamos, beszédes. 

Nézzük mit találunk róla a gugliban ha rákeresünk:

Spanyolország európai részének legdélebbi tájegysége és autonóm közössége. A Gibraltárral és Portugáliával is határos tartomány a Sierra Nevada hófödte csúcsaitól a Costa del Sol homokos tengerpartjáig terjed. Andalúziát világszerte gyönyörű városairól, mecsetjeiről, bikaviadalairól, pompás lovairól és sherryjéről ismerik. 

Nos ennyit a gugliról. Andalúzia ennél sokkal több. Ízek, illatok, érzések. Fantasztikus andalúz emberek akiknél barátságosabbat és vendégszeretőbbet aligha találunk. Innen írom soraimat a Costa del Sol homokos tengerpartjáról. Nézem a Földközi-tenger lágy hullámait és az jár az eszemben, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy itt élhetek. Rendszeresen hozok majd szebbnél-szebb képeket a gyönyörű Andalúziáról amit lakóhelyemnek választottam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andaluznyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr918587644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása